Хвиля Десни » 27 Березня, 2020

Daily Archives: 27 Березня, 2020

Суспільство

Найтяжче доведеться екстравертам

Published by:

Добре, хай жахливі показники смертності пояснюються в Італії та Іспанії тим, що там багато старих людей і карантин приживався мляво. Однак найвищу тривалість життя у Європі — 80 років — демонструє Швеція, яка…

Continue reading

Культура

Щастя Робінзона Крузо

Published by:

Переглядаю інформацію так званої культурної спільноти, не всієї, але переважної у своїй зеленкуватій більшости, бо «зеленкуватість» — се вже загальний стан людини скурвленої від народження або ж за власним бажанням.

Continue reading

Суспільство

Втіха старої світлини

Published by:

Яка розумниця моя Невістка, що лишила нам фото-пам’ять на все життя!!! До найменших дрібниць пам’ятаю той день, ніби він був учора… Іноді згадую про те, яким були наші внуки тоді, коли ще не пішов із життя їхній Дідусь Нізамі…

Continue reading

Політика

Головоломка з VIP-палатами

Published by:

Спочатку влада яскраво тримала паузу щодо VIP-палат для високопосадовців у Олександрівській лікарні. Потім на сцену вийшов перший заступник голови КМДА Порозник і оголосив, що особливі умови в лікарні будуть створені не для vip-клієнтів, а для… ув’язнених.

Continue reading

Культура

Помер Іван Бокий

Published by:

Шкода, що на тлі пандемії губляться сумні новини про відхід окремих особистостей. Три дні тому на 79 році життя не стало Івана Сидоровича Бокого. Мені довелося працювати в «Молоді України» в ті часи, коли він був головним редактором.

Continue reading