Хвиля Десни » 13 Червня, 2020

Daily Archives: 13 Червня, 2020

Політика

Розбірки в Будинку з химерами

Published by:

Спочатку президент Зеленський в недавньому інтерв’ю сказав хто «воно таке» Андрій Богдан… Згодом Богдан на сторінці у Фейсбук написав хто «воно таке» Зеленський… А тепер ось радник Андрія Єрмака з комунікації Михайло Подоляк відповів на критику Андрія Богдана на адресу Володимира Зеленського…

Continue reading

Культура

Два роки без Петра Сороки

Published by:

Два роки тому, на початку червня (5) відійшов у засвіти чудовий український письменник з тернопільським корінням Петро Сорока. Дивовижний, глибокий письменник, який ще чекає свого прочитання, аж тоді, коли українська нація стане нацією і збагне, яких письменників має, де на чільному місці і ім’я Петра Сороки.

Continue reading

Суспільство

Сурогатний ефір Українського радіо

Published by:

Українське радіо зіпсувало мені сьогодні мій ранок. Ще до 6-ї, у благословенний ранішній час розповні літа вони знову, вже не вперше, балакали на теми, сутнісно далекі українському духові. Цього разу — про сурогатне материнство, минулого разу, коли спересердя вимкнув приймача — про права гомосексуалістів…

Continue reading

Політика

«Трафарет» Януковича?

Published by:

Європарламент обіцяє пильно стежити за справою Порошенка та застерігає Україну від політичних переслідувань. Це означає що будь-які спроби «по безпрєдєлу» посадити Порошенка закінчаться руйнацією відносин між Євросоюзом та Україною.

Continue reading

Економіка

Одна череда на кілька сіл

Published by:

У селах Пролетарська Рудня, Грабівка, Мекшунівка Ріпкинського району на Чернігівщині є свої пасовиська. Аж чотири їх на три села – луги називаються Хуторище, Тарасевичка, Гала, Вигон. На кожному з них ще не так давно випасали сільські череди. Тепер же на три населені пункти – одна череда. В ній — лише десять корів. Та й тих скоро поменшає.

Continue reading