Хвиля Десни » 2 Серпня, 2020

Daily Archives: 2 Серпня, 2020

Суспільство

Чи варто видаляти із Фейсбука довбодзвонів?

Published by:

Мені знову і знову нагадують, що в мене з кимось, мені особисто незнайомим, спільні друзі. І або я видалюсь, або мене видалять, або я видалю якогось не того «друга»… Тож є чергова нагода нагадати всім, хто мене читає, що соцмережі та їхній вплив аж надто перебільшені й переоцінені. Видаливши когось «не такого», навіть якщо він голосував за Зеленського чи написав щось про когось не те, що подобається іншим незнайомцям, я не зітру цю людину з лиця Землі.

Continue reading

Новини Суспільство

Дім для душі, набутий у мандрах

Published by:

Наш дім – наша надійна фортеця і тиха гавань. Але він може бути й тюрмою для чоловіків та панщиною для жінок. Легко загрузнути в рутині й побуті. Зате як освіжають ум і серце мандрівки! Андрій Ворон любив казати, що один день у чужому місці дорожчий за рік удома. Подорож – це природа нашої душі. Бо душа повсякчас мандрує.

Continue reading

Суспільство

Дих Осені

Published by:

Здосвіта Ілля прогнав парадом отарисько купчастих хмар. Вони сунули грузьким сонним валом, снуючи під собою сиру тінь і пахмур. Одразу густо пахнуло цвітом кропу, хамличчям, затерпло у ніздрях дихом чорнобривців. Те пахілля, яке колись так бадьорило мене кождого Божого вересневого ранку…

Continue reading

Політика

Фіму забули…

Published by:

Перестарілого Кравчука Зеленський призначив керівником української переговорної делегації з московитами у Мєнськ. Той бере з собою 87- річного Вітольда Фокіна, бо «він знає психологію Донбасу»… Тю на вас, а Фіму Звягільського чого забули?! Ну й шо, що йому ще більше років?! У євреїв є гарне побажання: «Щоб ти жив до 120!» і, схоже, Юхим Леонідович його виконає.

Continue reading