Хвиля Десни » 10 Серпня, 2020

Daily Archives: 10 Серпня, 2020

Політика

«Переживає Білорусь складні часи»…

Published by:

Наступного дня після виборів президента у сусідній Білорусі бачимо активний протестний рух… Оперативно на нього відгукнувся президент України Володимир Зеленський. «Наші сусіди білоруси переживають зараз непрості часи… Закликаємо до максимально відкритого, нехай і складного, діалогу… Білорусь у своїх діях повинна максимально дотримуватися загальновизнаних у цивілізованому світі демократичних стандартів…» — сказав він.

Continue reading

Політика

Страх параноїдальної матрьошки

Published by:

В арсеналі совкових гебістів тисяча і один метод боротьби з власним народом. У Мінську вчора увечері вирубили не лише інтернет, але й світло на вулицях. Дивно, що спеціально навчений «товариш майор» не обійшов усі квартири з потенційно небезпечними мешканцями віком до 40-ка і не залив суперклеєм їм вхідні замки, попередньо перекривши воду. Або щось у цьому дусі, не менш ідіотичне.

Continue reading

Політика

Що буде після виборів у Білорусі?

Published by:

Років чотири тому я був у Мінську під час протестів у День незалежності. Але не совковий від Лукашенка, а той справжній День незалежності, який Лука скасував, прийшовши до влади. Я домовився про зустріч з правозахисницею. Коли приїхав на місце – її там не виявилося…

Continue reading