Хвиля Десни » 18 Вересня, 2020

Daily Archives: 18 Вересня, 2020

Культура

Вона пахла морем у Чорнобильську добу

Published by:

Головним негативним наслідком Чорнобильської катастрофи, особисто для мене, стала стійка юнацька фобія, навіяна колективними страхами, буцім у нашого покоління молодих киян після радіаційного опромінення не стоятиме, перепрошую, прутень. Аби спростувати цю маячню, в різні часи кидався я з ним навперейми в штикові атаки на різні жіночі принади, але не завжди то було вдало.

Continue reading

Суспільство

Як гладити кішку?

Published by:

Розумні люди кажуть, що гладити домашніх улюбленців дуже корисно — не так для улюбленців, як для нас самих –нормалізується артеріальний тиск, цукор у крові, а також комплекс почуттів до тещі, сусіда, невістки (потрібне підкреслити або додати).

Continue reading

Суспільство

Людство – це вірус

Published by:

Людство — це вірус, який все життя приміряє на себе корону. Венець творіння і далі творить безумства, знищуючи усе навколо себе. Це взагалі в характері людини: брехати, красти, дурити, заздрити, злословити, а потім ходити до церкви і вдавати з себе янгела.

Continue reading

Суспільство

Вірю «інституту свах»!

Published by:

Де познайомитися? Здавалося б, які можуть бути проблеми? Всі засоби комунікації сьогодні доступніші, ніж будь-коли! Можна написати людині, яка тобі подобається в соціальних мережах, можна просто залишити дотепний коментар під її постом, і, можливо, це стане першим кроком до чогось більшого (і таких прикладів є чимало, навіть один з українських міністрів знайшов собі пару).

Continue reading