Хвиля Десни » 11 Січня, 2021

Daily Archives: 11 Січня, 2021

Політика

Трамп щипає пір’я пташці…

Published by:

Акції Twitter різко здешевіли на біржах світу після рішення соцмережі назавжди заблокувати аккаунт президента США Дональда Трампа. Здешевлення досягало 10 відсотків. Вартість акцій продовжує падати… У середу 6 січня Трамп був мінімум на 12 годин позбавлений можливості писати в Twitter і отримав попередження про постійнe блокування в разі порушень.

Continue reading

Культура

Сім сенсів у новому романі Юрія Андруховича

Published by:

Читацький рік розпочала з книжки, про яку була наслухана ще з вересневого чернівецького «Меридіану». А потім відбулась презентація в ніч на 13 грудня, після якої я вже тримала цей красивезний томик від видавництва «Meridian Czernowitz» «Радіо Ніч» Юрія Андруховича. Саме з цього нового роману я і розпочинаю мої цьогорічні читацькі рефлексії.

Continue reading

Політика

Варвари не грають в шахи

Published by:

Якою б розвинутою технологічно та політично не була цивілізація – практично завжди приходять варвари і дуже легко її руйнують. Бо вони не грають за правилами цивілізації і не конкурують у сферах, в яких цивілізація сильна і очікує суперництва. Варвари грають в «чапаєва». Ми всі знаємо, що варвари Рим зруйнували, але для нас це звучить як казочка з минулого. Ми вчимо історію, але історія не вчить нас.

Continue reading