Хвиля Десни » 6 Лютого, 2021

Daily Archives: 6 Лютого, 2021

Культура

Часопис «Зав’язь» із епохи задухи

Published by:

Олександр Заєць чи не єдиний учасник тодішнього «редакційно-видавничого процесу», хто зберіг наш унікальний курсовий САМВИДАВ — літературно-художній журнал студентів фахультету журналістики «Зав’язь». Тираж цього часопису — всього 5 екземплярів. Видруковані під кальку машинописні тексти, оправили у столичній фірмі побуту «Світанок».

Continue reading

Культура

Гете і критик

Published by:

Гете гуляв у парку міста Веймара. На стежці, де могла пройти лише одна людина, поетові зустрівся критик, який вороже ставився до нього. Коли вони зійшлися, критик гордовито бовкнув:
— Я ніколи не даю дорогу дурням!

Continue reading

Політика

Про гібридну «свободу слова»

Published by:

Кілька українських телеканалів упродовж тривалого часу провели «майстер-клас» на тему: що таке антижурналістика? Особливо цей «урок» запам’ятається студентам, які обрали для себе журналістську професію. Журналістика перестає існувати тоді, коли вона перетворюється у відверту пропаганду, а за нинішніх українських реалій – коли вона стає ще й інструментом в боротьбі проти основ власної держави.

Continue reading

Політика

Фантастична здатність усе зіпсувати!

Published by:

От є в нього фантастична здатність зіпсувати будь-що позитивне. Хоча, насправді чогось такого я й очікував. Звернувся до людей з приводу закриття путінських каналів! Та краще б не звертався з таким звертанням… Вийшло дуже погано. Все його хилить до бесіди з тією частиною населення, «яка ставиться до української мови упереджено».

Continue reading