Хвиля Десни » 8 Лютого, 2021

Daily Archives: 8 Лютого, 2021

Політика

Розчарування Жозепа Борреля

Published by:

Верховний представник Євросоюзу із зовнішньої політики і політики безпеки Жозеп Боррель повернувся з Москви. Схоже, що ще один наївний високопоставлений чиновник ЄС зрозумів, що з Росією не може бути конструктивного діалогу — тільки мова санкцій і повної ізоляції від цивілізованого світу.

Continue reading

Культура

«Завірюха» діда Миколи

Published by:

Сусідою діда Миколи був росіянин, який понад тридцять років живе в Україні, але люто ненавидить все українське. Вони часто сперечаються, недолюблюють один одного, але змушені миритися з обопільною присутністю. Нещодавно зайшлося про мову. Росіянин, що живе в Україні, і захищає тут «русский мир», ніби Волоколамське соше, виголосив запоморочливу теорію: «УкрАінскій язик, как і УкрАіну прідумалі австрійци!».

Continue reading

Суспільство

Ніколи не здаватися!

Published by:

«Я вважаю, що успіх може бути досягнутий тільки через повторювані невдачі і самоаналіз. Фактично успіх – це тільки 1відсоток вашої роботи, а інші 99 – це невдачі», — говорить Соітіро Хонда, засновник компанії Honda. Не здаватися – ось єдиний спосіб досягти успіху. Немає більш важливого вміння в житті, ніж змусити підняти себе на ноги після невдачі.

Continue reading