Хвиля Десни » 18 Лютого, 2021

Daily Archives: 18 Лютого, 2021

Спорт

Вимучена нічия із «піонерами» «Брюгге»

Published by:

Ну, шо… «Динамо» (Київ) не змогло в домашньому матчі здолати «піонерів» та «пенсіонерів» з дубля бельгійського «Брюгге» — 1:1, що практично ставить хрест на поході киян у єврокубках. Де вони і восени не виблискували. Нічого не змогли вдіяти проти другого складу «Брюгге». Вони з «Ференцварошем» мучилися і «достойно програвали» іншим…

Continue reading

Політика

Люті журавлі над журливими «Жулянами»

Published by:

Кожного вечора міністр Степанов йшов до аеропорту «Жуляни» й журливо дивився в порожнє, сіре, низьке небо… Він чекав вакцину… Час від часу лягав додолу прямо в костюмі і прикладав вухо до землі… Як прикладать вухо до неба, він не знав…

Continue reading

Політика

Афганська авантюра кремлівських старців

Published by:

15 лютого 1989 року з Афганістану урочисто вийшла основна маса радянських військ. Виглядало це красиво — пропаганда постаралася. Дехто під її впливом і досі. Але за собою СРСР залишив зруйновану вщент країну, яка колись була квітучим садом. У прямому сенсі цього слова. Колись Афганістан був хоч і бідною, але красивою країною, яка спеціалізувалася на вирощуванні фруктів.

Continue reading

Культура

Бички партійної «кориди»

Published by:

Я належу до когорти телеглядачів, які «п’ють» не з одного джерела, а з кількох. Аналізуючи, зіставляючи, роблячи висновки. Проте в українському медіапросторі важко знайти «живе джерело», де б інформація подавалася неупереджено, об’єктивно, а засіб масової інформації усім своїм контентом демонстрував, на території якої країни працює.

Continue reading

Політика

Нова концепція НАТО

Published by:

Нова стратегічна концепція НАТО буде ухвалена цього року. НАТО має стати майданчиком політичного діалогу для протидії Росії і Китаю. Про це щойно оголосив Генеральний секретар НАТО Єнс Столтенберг. Він анонсував перегляд стратегічної концепції Альянсу. Оновлена концепція має стримувати Російську Федерацію та Китай.

Continue reading