Хвиля Десни » 11 Березня, 2021

Daily Archives: 11 Березня, 2021

Спорт

Вишиванка – не гарантія

Published by:

На світлині – легендарний нападник збірної України з футболу Сергій Ребров. Народився в місті Горлівка Донецької області. Виховувався в академії донецького «Шахтаря», протягом двох сезонів грав за цей клуб, потім – за київське «Динамо» та низку європейських команд. Наразі є культовим тренером в угорському «Ференцвароші», який після довгої перерви протягом останніх двох сезонів із Ребровим на чолі ставав чемпіоном країни та грав у Лізі Чемпіонів.

Continue reading

Культура

Плітки чи правильні інтерпретації

Published by:

Розмова з літературною панянкою про історію літератури. І ось вона каже, що знайшла листи, які проливають світло на інтимне життя одного з наших класиків, його складні стосунки зі своєю дружиною: «Будуть мене бити за тоті листи», — напівжартома-напівсерйозно коментує панянка моє наполягання включити листи у видання, — «скажуть, що розпускаю плітки».

Continue reading

Культура

Перечитуючи «Чорну раду»

Published by:

А, може, нам зовсім і не «пороблено», а ми такі насправді? Принаймні поки ніщо не вказує на те, що ми зробили бодай якісь висновки з власної історії. За ті нетривалі періоди державного існування України шкодили собі не менше, ніж хитрі сусіди. Але що сусіди – у них свій інтерес. Нам конче треба збагнути самих себе.

Continue reading