Хвиля Десни » 21 Травня, 2021

Daily Archives: 21 Травня, 2021

Культура

Вишиване свято з історичним акцентом

Published by:

Українці люблять святкувати! З-поміж багатьох календарних свят, професійних, релігійних, світських, все ж не так багато набереться душевних. А саме душевні свята, підтримані й окрилені народом, надзвичайно характерні, автентичні, неповторні… Таке, як Всесвітній День вишиванки. Він відзначається кожного третього травневого четверга. Нинішнього року цей день випав на 20 травня.

Continue reading

Суспільство

Тішмось котиками і собачками допіру…

Published by:

Панове, маю гарну новину, і це справді важлива втіха: НЕ МИ ПЕРШІ, НЕ МИ ОСТАННІ. Освальд Шпенґлер усе це свинособаче тирло описав сто років тому, і то в таких деталях, що тільки відстежуй — ідемо ступак у ступак. Такою є доля всіх відомих світових культур — народження, буремний розвиток, розквіт, достаток, ожиріння (іменується цивілізацією), крах.

Continue reading

Політика

Що Зеленський мав сказати про Донбас?

Published by:

Прес-конференція Зеленського вирізнялася з поміж інших тим, що компетентність тих, хто задавав запитання була в рази вищою від компетентності самого відповідача. На Банковій, за адресою ОП утворилася інтелектуальна чорна діра, котра здатна лише пожирати ресурси нації, але не гарантувати їй жодної перспективи.

Continue reading

Політика

Вишиванка – як маскхалат

Published by:

Мене дивує здатність декотрих українців продовжувати дивуватись черговим фейлам Зеленського. Його особистий рахунок епікфейловості вже давно пішов на десятки, і косоворотка просто один із них. Це просто нова «анна-ахмєтова», і ніщо інше. Заради справедливості варто зауважити, що торік вони обоє з дружиною вдягали автентичні українські вишиванки від крутої студії, але їм це взагалі ніяк не допомогло і медійний вибух був аналогічний, що є зараз.

Continue reading

Політика

Мене не його одяг бісить…

Published by:

Терпів добу. Нате…
Мені все одно, яка в Зеленського вишиванка. Мені все одно, який у нього костюм, яке взуття, які шкарпетки, які труси. Мені все одно, скільки в нього нерухомості. Мені все одно, що він доларовий мільйонер.

Continue reading