Хвиля Десни » 24 Травня, 2021

Daily Archives: 24 Травня, 2021

Політика

Спраглі літати і плазуни

Published by:

Лукашенко перейшов «червону лінію» моральності. Власне, він її давно перейшов, але зараз остаточно. Посадивши за допомогою винищувачів літак, на якому до Вільнюса прямував колишній редактор відомого своєю боротьбою проти режиму Лукашенка каналу NEXTA Протасевич, він став на шлях повітряного піратства та державного тероризму.

Continue reading

Політика

Герой, до якого Білорусь байдужа

Published by:

У Білорусі затримали засновника телеграм-каналу NEXTA та редактора каналу «Білорусь головного мозку» Романа Протасевича. Аби затримати опозиціонера, який летів рейсом з Афін до Вільнюса авіакомпанії Ryanair, шакали Лукашенка примусово посадили іноземний літак, заявивши про вигадане ними мінування. Аби пілоти все зрозуміли, на перехват вилетів винищувач МІГ-29 з ракетами «повітря-повітря» під крилами.

Continue reading

Суспільство

Нема кому їсти сіно

Published by:

… Маю ту саму проблему, що і в Михайла Пасічника… На дачі за містом, у селі, де люди помирають, а хатки лишаються пусткою, бо нині ніхто тут жити не хоче, нікому трава не потрібна. Люди траву не їдять, а корів і кіз нема… Прошу сусіда: скоси на моєму обійсті і в садку, а траву чи сіно візьмеш худобі. «Лиши мене, — каже, — з твоєю травою, мені свою нема куди дівать…»

Continue reading