Хвиля Десни » 3 Липня, 2021

Daily Archives: 3 Липня, 2021

Спорт Суспільство

На Футбольному і Дикому полях

Published by:

Сьогодні о 22.00 сотні команд заступлять у бойові наряди та оперативні чергування. Не на футбольному полі — на Дикому. Смертному полі. Там не забивають голи. Там убивають. Там захищають не декоративні ворота, а браму України.

Continue reading

Суспільство

Моя зустріч із бджолою

Published by:

Мене вжалила бджола. Я їхав для цього аж із Тернополя, п’ятдесят з гаком кілометрів у бік Бережан, а вона летіла з-за хати, де стоять вулики, а за ними — припечені пекучим сонцем, суниці і малина. Ми зустрілись на подвір’ї, кожен вдав, що він тут зовсім випадково, але насправді знав і розумів, що має відбутися і для чого ми тут.

Continue reading

Ексклюзивна хвиля

Півстоліття любові й надії в таємному листуванні

Published by:

… Багато з нас ще зі шкільних років пам’ятають знаменитий вірш Костянтина Симонова «Жди меня», написаний за мотивами однієї солдатської долі. Прекрасний зразок інтимної і патріотичної лірики, однаково чутливий для солдата будь-якої національності та будь-якої людини. Але в реальних подіях тієї війни й повоєнного часу траплялися й складніші, ще більш вражаючі людські історії, однак багато із них не можна було навіть згадувати через страшне й жорстоке політичне табу…

Continue reading