Хвиля Десни » 6 Серпня, 2021

Daily Archives: 6 Серпня, 2021

Культура

Список артистів

Published by:

Прочитав список артистів, які виступатимуть до Дня Незалежності. Є серед них шановані і талановиті патріоти, є меншовартісні пристосуванці. Цікавіше не те, хто там є, а хто туди не потрапив. Де Чубай, «Терція», «Козак Систем», ВВ, «Гайдамаки», Бурмака, «Мандри», інші талановиті люди, які усі ці роки незалежності були з нами?!

Continue reading

Політика

Стовпи епохи відходять мовчки

Published by:

Євген Марчук — це мій перший голос на виборах. Щойно я досягнув повноліття, Марчук був тим першим кандидатом у президенти, за кого я віддав свій перший голос. Потім, уже в дорослому віці, я завжди дивувався, чому Марчук мовчить. Мовчить про все, про що міг знати лише перший глава СБУ. Згодом я отримав неформальну відповідь такого змісту: «Якби у той час усі дізналися, хто на кого стукав із числа великих патріотів, ви би посивіли…»

Continue reading

Політика

Генерал Марчук, що вмів замітати сліди…

Published by:

Євген Марчук відійшов у засвіти і вже його навіть непохована постать викликає різночитання. Добрим словом згадали президенти Віктор Ющенко та Петро Порошенко, мовчить Кучма, який звільнив його, натоді прем’єр- міністра, з дивною провиною — «за формування політичного іміджу», мовчать Кравчук (бо в реанімації) і Янукович, бо то глибоко чужий українству ставленик.

Continue reading

Політика

Калібр професійного патріота

Published by:

… Не стало Євгена Марчука. Раптово зупинилося серце. Не стало на землі ще однієї людини. Горе для родини, знайомих, друзів… Але є особистості, які своїм життям дотикаються до тисяч, мільйонів інших доль. Їх шанують чи ненавидять, з ними погоджуються чи опонують, але їх – знають! Євгена Кириловича не лишень знали, його присутність Відчували! А це набагато суттєвіше!

Continue reading