Хвиля Десни » 4 Вересня, 2021

Daily Archives: 4 Вересня, 2021

Суспільство

Босоніжки і босі ніжки

Published by:

Тільки-но вистрибнула з вагона метро, як відчула, що стала на перон босою ногою. Так і є… Моя підошва від щойно куплених босоніжок безсовісно поїхала собі далі, у бік Хрещатика… А зі мною на станції метро «Університет» залишились на нозі лише два ремінці і пряжка…

Continue reading

Ексклюзивна хвиля

Наймолодший син Михайла Коцюбинського

Published by:

Нині виповнюється 120 років від дня народження молодшого сина класика української літератури Михайла Коцюбинського – Романа. Четверта, й остання дитина у родині Коцюбинських, Рома народився 3 вересня 1901 року у Чернігові. З перших років життя Ромця, як лагідно називали малого у родині, виявив неабиякий хист до співу, літератури, всебічно розвивався. Під час літературних вечорів тішив рідних та друзів виконанням українських народних пісень, декламуванням віршів. Але разом з тим, з раннього дитинства здоров’я малого Романа було слабким. Переніс декілька хвороб, зокрема слабував на плеврит.

Continue reading

Політика

Зємлянін «под прикритієм»

Published by:

Євген Мураєв, банер якого вивісили в центрі столиці, де він рекламує свій телеканал, полюбляє козиряти перед наївною довірливою публікою тим, що особисто він «не проросійський», бо його, мовляв, у Росії «внесли до санкційного списку».

Continue reading