Хвиля Десни » 10 Грудня, 2021

Daily Archives: 10 Грудня, 2021

Культура

Холодний світ з теплом Різдва

Published by:

Зі зрозумілих (або не зрозумілих) причин Різдво не має для мене жодного релігійного забарвлення. Справа звісно не в тому, що я не вірю у дива. Швидше навпаки. Не просто вірю, а достеменно знаю, що вони існують. Одна лиша наша присутність у велетенському Всесвіті, на цій планеті найголовніший доказ того, що дива справді існують. Принаймні біологічні. На жаль, скептики про це часто забувають. Усупереч усій неймовірності цього факту.

Continue reading

Спорт

Парамон помер

Published by:

Напередодні Всесвітнього дня футболу перестало битися серце суперфана Парамона… На 67 році життя, після тривалої хвороби пішов із життя популярний суперфан Парамон, одухотворений талісман київського «Динамо» (Сергій Заборовський).

Continue reading

Суспільство

Справа не в яблуках

Published by:

За столом четверо онуків. Кладу перед ними миску з яблуками. Двоє беруть зелені, тверді і кислі, двоє – рожеві, соковиті й солодкі. Чому ви такі вибрали, питаю. Знизують плечима, смачно хрумаючи. Кожен своє.

Continue reading

Політика

Гасло, що потребує утилізації

Published by:

З офіційних джерел стало відомо, що ніхто не говорив про заборону приймати Україну до НАТО. З тих же офіційних джерел відомо, що Україну не схилятимуть до федералізму через коліно… Однак інші, не такі офіційні джерела натякають, що в найближчі 10 років ніяке НАТО нам не світить. А питання автономії Донбасу нині є першоосновою контенту будь-яких Нормандських форматів…

Continue reading

Політика

Підштовхування до «мінського стійла»

Published by:

Україна повинна відповідати вимогам, які пред’являються до потенційних членів НАТО, включаючи, наприклад, боротьбу з корупцією, наголосила прес-секретар Білого дому Джен Псакі під час прес-конференції після розмови президента Байдена з українським колегою. Під час півторагодинної телефонної розмови з президентом України Володимиром Зеленським президент США Джо Байден поінформував свого співрозмовника про зміст нещодавніх переговорів з російським лідером Володимиром Путіним і обговорив із Зеленським небезпечну ситуацію, що складається на російсько-українському кордоні.

Continue reading