Хвиля Десни » 18 Січня, 2022

Daily Archives: 18 Січня, 2022

Політика

Якби хтось від Порошенка, але не він сам…

Published by:

Вибір знову між двома – це погано. Це як телевізор з 90-х, в якому було всього два канали, які ми мали до вибору — безкінечно перемикатись між ними, а третім варіантом було хіба вимкнути телевізор. «Вимкнути» Україну і не обирати ми не можемо. Нема такої опції. І хоч, як на мене, Порошенко безперечно кращий за Зеленського, але все ще недостатньо добрий для України. І він точно не стане кращим.

Continue reading

Політика

Боже, бережи королеву!

Published by:

Двоє британських літаків, що привезли до України протитанкову зброю, мусили, аби її доставити, зробити великий гак, облітаючи Німеччину. Тепер німці з усіх сил виправдовуються — ми не закривали повітряний простір для британців.., ми хороші. Проте, хто не знає політики фрау Меркель, яку проводжали на пенсію зі смолоскипами?

Continue reading

Спорт

Андрій Шевченко… «нєдолго музика іграла…»

Published by:

Шевченка вигнали з «Дженоа». Лише й встиг потренувати команду два місяці та один тиждень. За цей час його здобутки, скажемо так, дуже скромні: в серії А зіграно 9 матчів, перемог 0, нічиїх 3, поразок 6; набрано 3 очки; різниця забитих та пропущених 3-15.

Continue reading

Суспільство

Муля

Published by:

Муля працювала на олійниці. Набирала в мішок соняшнику, завдавала собі на плече, несла й кидала в жерло. Тоді поверталася, лягала в насіння й чекала, поки видавить, щоб нести наступний мішок. Літав гіркий пил. У кутках кублилася густа павутина. Муля лежала поверх соняшника в подраній кухвайці, з під-якої виднілася чорна спідниця, а з-під неї – спортивні штани, заправлені у валянки. З картатої товстої хустки стирчало неохайне сиве волосся.

Continue reading