Хвиля Десни » 20 Лютого, 2022

Daily Archives: 20 Лютого, 2022

Культура

Художник Микола Кошель

Published by:

Сьогодні — день народження чернігівського художника Миколи Кошеля (1925 р.н.). Родом з Дуболугівки, що під Ніжином. Перше мистецьке враження, яке лишилося з ним на все життя — акварель із панського будинку. Радянська влада вже утверджувалася міцно, але поруйновані навіть рештки минулого життя вражали.

Continue reading

Політика

Новий Мюнхен, з новими викликами

Published by:

Чимало людей, включно з опонентами Зеленського, позитивно оцінили його промову у Мюнхені. Справді, в ній чимало позитивного, зокрема пряме питання про Будапештський меморандум, про міжнародні зобов’язання як такі. Ідеться про відмову від ядерної зброї, тому будь-які зобов’язання тут важливі. Відмазки Заходу від Будапешту на руку Кремлю.

Continue reading

Політика

Екзерсиси Анки, прибічниці Чапаєва…

Published by:

Сподіваюсь, що завтра aбо ще сьогодні Дмитро Кулеба викличе її на «килим» і буде правильно, якщо спровадять, як небажану персону, з Києва! «Будапештський меморандум не має юридичних зобов’язань», – заявила посол Німеччини в Україні Анка Фельдгузен. Тобто, німецький посол Анка Фельдгузен вважає, що США, Великобританія, Франція у 1994 році мали за дурнів 52 мільйони громадян України, та мільярди мешканців планети, які теж повірили в цей «Меморандум»…

Continue reading