Хвиля Десни » 30 Березня, 2022

Daily Archives: 30 Березня, 2022

Суспільство

Моя душа озвалась віршем

Published by:

Вдарило рівно опівночі. Була одягнута й обута, тому відразу вискочила на вулицю, щоб зрозуміти, звідки б’ють і в куди бігти. Цілу годину простояла на колінах за безпечною стіною своєї хати, уголос молилася й уголос плакала. А коли трохи стихло, сіла на лаву у дворі й довго дивилася, на криваве зарево над Черніговом…

Continue reading

Політика

Ціна і небезпека перемовин з окупантами

Published by:

Коментарі пана Арахамія щодо недавніх перемовин у Туреччині – є лише його попередніми коментарями, і вони не мають великого значення. Від слова «взагалі». Tе, до чого попередньо домовились, є лише чорновий проект. Він ще шліфуватиметься МЗС України, Міноборони і Верховною Радою України. Наступний етап — підшліфований проект узгоджуватииеться з Росією і країнами-гарантами на рівні міністрів закордонних справ.

Continue reading

Політика

Європейські перспективи України. Погляд із Брюсселя

Published by:

Фото, де президент України Володимир Зеленський підписує офіційний запит країни на вступ до ЄС, були гарячими темами по всій Європі. Таким самим було його відчайдушне прохання, опубліковане раніше в його Telegram-каналі, щоб ЄС дозволив Україні приєднатися до блоку за новою, спрощеною процедурою.

Continue reading