Хвиля Десни » 31 Березня, 2022

Daily Archives: 31 Березня, 2022

Політика

Серйозна допомога із Німеччини

Published by:

Напевно, щось у лісі здохло! Німеччина надала Україні можливість напряму замовляти зброю у німецьких виробників. Окрім лідерів Туреччини, США і Великобританії канцлер Німеччини Олаф Шольц заявив президенту Володимиру Зеленському, що Німеччина готова бути гарантом безпеки України.

Continue reading

Суспільство

Тупість, байдужість і повне примирення

Published by:

В Україні протягом 30 років так і не відбулося українізації! Скільки про це говорилося, скільки законодавство не переробляли, скільки освіту не прилаштовувати — і жодної реакції більшості суспільства. Безперечно, російська мова є однією з причин нинішньої російсько-української війни. Недаремно ж у Росії з‘явилася ініціатива усіх російськомовних уважати росіянами.

Continue reading

Суспільство

Бєжєнци…

Published by:

Був на ринку, купував зеленину. Позаду стояли дві молоді жінки з переселенців, вони в Мукачеві на кожному кроці. Почув, як одна eпівголоса мовила до іншої: «Ліз, я в шоке, на каком язике разгаварівают еті местниє…»

Continue reading

Суспільство

Ми переможемо темряву

Published by:

Росіяни можуть знищити міст через Десну та відрізати Чернігів від інших регіонів України, але не зруйнують нашу єдність! Вони можуть бомбити бібліотеки, але не знищать нашу духовність. Їхні удари по школах не змусять нас перестати думати про майбутнє наших дітей, а зруйнувавши стадіон не завадять появі нових чемпіонів.

Continue reading