Хвиля Десни » 6 Квітня, 2022

Daily Archives: 6 Квітня, 2022

Політика

Вантаж задавнених «ксерокопій» або «План довбо*оба»

Published by:

Отар Довженко написав мудру статтю («Коли повиздохне самобутнє зло») про те, про що я думаю давно. «Нацисти», «рашисти», «фашисти», «день перемоги», «новий сталінград», «гітляр», і тд… На якого х*я ми й далі живемо в цьому дискурсі Другої світової і «великої вітчизняної»? Навіщо ми послуговуємся цими термінами, які не мають до реальності жодного стосунку? Для чого ми тягнемо в майбутнє цей вантаж не своєї пам‘яті?

Continue reading

Ексклюзивна хвиля

Коли повиздохне самобутнє зло!

Published by:

Мені подобається теза, що в Україні зараз твориться нова цивілізація замість тієї, яка не спрацювала. І я сподіваюся, що разом із старою цивілізацією в небуття підуть усі варіації культу Побєди та гітлер/нацизм як мірило всього на світі. І закон Ґодвіна перестане діяти. Пітер Померанцев колись розповідав, що через російську пропаганду деякі пострадянські люди, особливо літні, зараз (ну, це було сім років тому) переконані, що війна між Гітлерівською Німеччиною і Радянською Росією триває, і оце за вікном бухає — це нємци і наши. В Україні, здається, теж ніяк не можуть без наших і нємцев, тільки нємцами оголосили росіян.

Continue reading

Політика

Один вже купається у гарячій смолі

Published by:

Символічно! Нарешті затятий україноненависник Владімір Жириновський сконав… Сконає і Російська імперія. У Москві на 76-му році життя здох лідер ЛДПР Володимир Жириновський. Про це у своєму Telegram-каналі сьогодні, 6 квітня, повідомив голова Держдуми РФ В’ячеслав Володін. Повідомив офіційно на засіданні нижньої палати парламенту та оголосив хвилину мовчання.

Continue reading