Хвиля Десни » 8 Квітня, 2022

Daily Archives: 8 Квітня, 2022

Суспільство

Не вірю…

Published by:

Не вірю новинам від телеведучих, які ще вчора працювали на проросійських каналах, а тепер заговорили зовсім на інший лад. Не вірю людям, які вперто на 40-му дні повномасштабного вторгнення продовжують говорити російською «патаму что ето іх радной язик», не приховуючи й далі свою відразу до української мови. Не вірю авторам, які впродовж всього часу, що йде війна, видавали в Україні книжки російською мовою і йшли з ними до читача.

Continue reading

Суспільство

Геть розпач і зневіру

Published by:

Здається, серце вже не може вмістити стільки горя і гніву… Скажена руzка орда знищує український народ. За що? Тільки за те, що не підкорився, не став на коліна. А світ дивиться. І співчуває. Поки що не у нього палає небо, падають не його будинки і не в його траншеї кидають чорні мішки… Світ думає: це далеко…

Continue reading

Суспільство

Остання «автономка» підводника

Published by:

Капітан 1 рангу, письменник і журналіст Євген Баль помер після триденного катування рашистськими орками… Вчора, на Благовіщення, йому б виповнилося 79 років. Та зв’язатися з ним і привітати не вдалося. Як і всі минулі десять днів і ночей, коли намагався дозвонитися у приморське село Мелекіне біля Маріуполя… А у другій половині дня родичі старшого колеги через добрих людей відшукали мене в мережах і передали трагічну звістку.

Continue reading

Політика

«Отче наш» від Столтенберга

Published by:

На Україну очікує велика кровопролитна війна за Донбас! Хоча цей млявий індюк Єнс Столтенберг сказав сьогодні трохи інакше. Він сказав, що в НАТО очікують велику битву за Донбасі. Як мене вже дратують ці монотонні гнусяві промови Столтеберга… «Ми очікуємо великy битвy на Донбасі, великий російський наступ (вони, курва, очікують! – авт). І це причина, чому держави НАТО сьогодні вказали на нагальність надання Україні більшої підтримки», — заявив сьогодні за результатами засідання міністрів закордонних справ НАТО генсек Альянсу Єнс Столтенберг.

Continue reading