Хвиля Десни » 18 Квітня, 2022

Daily Archives: 18 Квітня, 2022

Суспільство

Ворожий пристанівок у монастирі

Published by:

У Густинському монастирі на Чернігівщині переховували російських солдатів? Ця інформація надійшла до мене з різних джерел, але офіційно її ще ніхто не спростував і не підтвердив. Проте у надійності джерел інформації я ані трохи не сумніваюсь. Власне, неофіційно цю інформацію також підтвердили і в державних структурах, але ж — неофіційно…

Continue reading

Суспільство

Іржа війни

Published by:

24 лютого зранку нам усім у голову забили цвях, на якому написано «війна». Цей цвях вночі псує нам сон, будить, чіпляючись об подушки, ковдри і наволочки. І ми крутимось годинами, шукаючи зручного положення, щоби той цвях не відчувати.

Continue reading

Суспільство

Територія zомбі

Published by:

Росія – країна рабів, територія zомбі, тюрма народів. Історія і сучасність росії – це постійні війни, експансія, окупація, підкорення вільних народів і загарбання чужих земель; це кров, насильство, геноцид, терор, репресії; люта ненависть і ущербне озлоблення до України і країн Заходу; споконвічна брехня, на якій стоїть російське «государство».

Continue reading

Політика

Українці – крута нація!

Published by:

Війна змінила ідентичність нашої нації. путін дуже цього не хотів би, але сталося багато важливих речей, які суттєво змінять внутрішню дискусію в Україні. Зауважу про дві речі. Божевільний президент недоімперії намагався повернути Україну в радянську ідентичність. Головна її сторінка — Друга світова війна, чи як вони кажуть «вєликая отєчєственная».

Continue reading