Хвиля Десни » 10 Травня, 2022

Daily Archives: 10 Травня, 2022

Політика

Загинув Давид Жванія

Published by:

За інформацією кількох ЗМІ, Давид Жванія загинув сьогодні від артилерійського вогню біля блокпоста окупантів у районі села Новопокровка Запорізької області. Про таке написав у своєму Telegram-каналі радник голови МВС Антон Геращенко. Проте досі офіційного підтвердження його загибелі нема.

Continue reading

Суспільство

Ленд-Ліз зі спогадами

Published by:

Нам у дитинстві, в школі та й потім пізніше, про Ленд-Ліз для Радянського Союзу окремо якось не розповідали. Але я про нього знав з розповідей старшого брата. Позаяк був меншим, то й сприйняття в мене було більш наївним. Пригадую, що усе враження про невідомий та загадковий Ленд-Ліз у мене пов’язувалося з цілком реальною машиною, яку я на власні очі бачив у селі, – «Студебекер».

Continue reading

Суспільство

Матимемо свій День Перемоги

Published by:

Символічно, як співпали дві дати — День Матері та день Перемоги над нацизмом. Обидві осквернив російський фюрер. Важко уявити, що переживають зараз українські матері, оплакуючи рідних дітей, які загинули від російської зброї, проводжаючи синів та дочок на війну, переховуючи діток від рашиських ракет в підвалах або змушені залишити рідні міста, щоб врятувати дітей від цього жаху.

Continue reading

Політика Суспільство

І хай ліберали сказяться…

Published by:

У соціальній мережі з’явилися повідомлення про двотижневе групове ґвалтування «простими російськими реб’ятами» і потім убивство з великокаліберного кулемета директорки школи у Старому Салтові — селищі, яке одним із перших було окуповане на Харківщині.

Continue reading