Хвиля Десни » 11 Травня, 2022

Daily Archives: 11 Травня, 2022

Політика

Нарікаймо на себе, а не Кравчука

Published by:

Леонід Макарович Кравчук… На його виступи завжди чекав. Це були мудрі слова. Але, часом, його заяви розчаровували і дивували. Йому закидають непослідовність та кон’юнктурність. А я думаю зараз, що якби він був завжди послідовним, то не було б нині Незалежної України взагалі, чи в тому вигляді, якою вона є.

Continue reading

Політика

Про гріх і покійного Леоніда Кравчука

Published by:

Дивуюся нашій «публіці», їй-бо… Пишуть про Леоніда Кравчука… Майже всі починають словами: «… про покійника — або добре, або – нічого» і далі… виливають усіляке лайно. Я вже не кажу, що це суперечить заявленій логіці.

Continue reading

Культура Політика

Спокій коштом України

Published by:

Останнім часом активно обговорюють статтю відомого філософа Юргена Габермаса «Війна і обурення», в якій філософ підтримує думку нинішнього канцлера Німеччини Олафа Шольца про те, що Росія не повинна у нинішній війні перемогти, а Україна не має програти. І все це задля того, щоб не озброювати Україну чи озброювати її мінімально, щоб не розізлити Путіна і не розпочати 3 світову війну.

Continue reading

Суспільство

Новини з майбутнього…

Published by:

…. Як повідомляє видання «Українська пост правда» від 9 жовтня 2035 року, вчора вночі представники численних вуличних банд зоозахисників увірвались до чужого помешкання, бо отримали інформацію, що там проживає чоловік, в якого завелись воші і він збирається їх нелегально позбутись, посипавши голову дустом.

Continue reading