Хвиля Десни » 17 Травня, 2022

Daily Archives: 17 Травня, 2022

Політика Суспільство

Нумерологічний ефект Ренда Пола

Published by:

Днями у США знову вирішуватиметься доля 40-мільярдного траншу для України, передачу якого минулого тижня «затримав» проросійський сенатор Ренд Пол. Навколо його активності зчинився справжній хайп, але це не зовсім справедливо. Так вже склалося, що нескінченні підлості кремлівців автоматично штовхають нас до чергового еволюційного стрибка, освітлюючи потроху нашу глибинну тінь. Схоже Всесвіт і цього разу наполегливо шукав для нас новий виправний тригер, який знайшовся в особі висвареного містера Пола.

Continue reading

Політика

Пасивні некрофіли

Published by:

Нині відбулася подія неймовірна — Путін сидів побіля Емомалі Рахмона, в которого брови, як у товаріща Брєжнєва — кошлаті і крилаті, за малесеньким столиком із розочками посєрьодкє. Просто неймовірно після кілометрових крємльовскіх столів, до яких всі вже давно звикли. Мабуть, коронавірус таки скінчився, якщо стіл зменшився.

Continue reading

Культура Суспільство

Денацифікатори…

Published by:

Зверніть увагу на прізвища. Осипов та Беляев. Вони самі давно денацифіковані. За виглядом начебто бурят, а всередині… Забуто прізвище предків. Мова предків. Віра предків. Тепер ось так. Сталося це не одномоментно. Трохи більше 300 років знадобилося Москві, аби перетворити народ з унікальною культурою на ось це.

Continue reading

Культура Політика

Ленд-ліз через Євробачення

Published by:

Ще раз про Євробачення… Те, що цей конкурс, принаймні цього року, точно політичний — було видно вже навіть на нашому відборі. Цілком справедлива дискредитація Аліни Паш, яка на мою думку, талановитіша та харизматичніша за Калушів, але зараз треба мати чітку позицію і чисту репутацію, особливо коли представляєш цілу країну. Тим паче, шо вона ще спробувала шахраювати з фальшивими довідками, то це вже був контрольний постріл… Аліна Паш не є ворогом України, але вона думала, шо дуже самостійна і може сама вирішувати шо робити в житті.

Continue reading