Хвиля Десни » 3 Жовтня, 2022

Daily Archives: 3 Жовтня, 2022

Ексклюзивна хвиля

Мамині іменини

Published by:

Підготовка починається тижнів за два.
– Завтра будем робить генеральну уборку. Я викидатиму все, шо погано лежатиме! Імєйте це в віду обоє! У підвал ви сходите мінімум мільйон раз!
Річ у тім, що на іменини запрошена її начальниця Тимофіївна. Якщо вірити маминим розповідям, Тимофіївна це щось середнє між Бріджит Бардо за красою й вишуканістю – та Маргарет Тетчер за розумом і діловими якостями.

Continue reading

Суспільство

Дорогою ціною

Published by:

У дворі видавництва «Десна» з гаражів лунає: «Ракети з неба, колони танків і заревів старий Дніпро…» (це пісня «Українська лють»). На центральному ринку вантажник замість крикливого «Астарожна!» каже на два тони нижче: «Обережно!»…

Continue reading

Суспільство

Відпарканитись від пошесті

Published by:

А ловко ж Польща відпарканилася від Білорусі! Нам би таку стіну! І що характерно, для нас це — як рака перервати. На раз — зібрати по Кончах, Козинах, Рудиках і всяких інших режимних парково-палацових едемах усі китайсько-чухонські сталеві стіни, якими одбатувалися од світу білого наші богобоязнені пінчуки, ахметови, кучми, з усією свинофермою «елітних» і патріотичних…

Continue reading

Політика

Тупик плєшивого старика

Published by:

Три дні тому один цар приєднав до свого царства чужі території, але наступного дня одразу втратив велику їхню частину. Цар просто смішний і нікчемний. Сподівався на переговори, молився на Ердогана, навіть азовців віддав заради тих перемовин, але українці 2022 року — вже не українці 2014-го. Не буде царю жодних переговорів, жодних нових ліній розмежування. Цар ніяк не збагне, що ніхто вже його не боїться, бо нема дракона. Лишився лише плєшівий старик, що вже всіх дістав своїми просторікуваннями.

Continue reading

Політика

Квиток у вічність упиреві

Published by:

Як гадаєте, путін здатен на самогубство? Ну, я не про його самогубчу політику, а саме про здатність/нездатність накласти на себе руки, тобто вкоротити собі віку власноруч? Моя особиста думка – здатен. Раціонально я її можу пояснити не якимись його особливими психотичними розладами або рисами характеру, включаючи дитячі комплекси та різні фіксації, а лише тим, що це зробив той, кого він несвідомо наслідує.

Continue reading

Політика

Наслідки марноти

Published by:

Ефект Конкорда, себто, програшна ситуація, яку заважає прийняти і завершити об’єм вкладених ресурсів — чи не найяскравіше спостерігається у завершенні воєн. Жодна із великих воєн не була завершена рівно тоді, коли вже було зрозуміло, шо це крах і далі воювати безглуздо. Ні, всілякі гітлери, імператори хірохіти, навіть американці, а тепер і путін, завжди чіплялись за будь-які спроби втримати фронт, продовжити вбивства та безглузду війну.

Continue reading