Хвиля Десни » 18 Лютого, 2023

Daily Archives: 18 Лютого, 2023

Культура

Урочиста промова Полежаки з приводу вручення премії «Кевларовий ліфон»

Published by:

«… Оргкомітет щорічної премії «Золотий ліфон», що відзначають найсексуальнішого представника української культури оголосив ім’я переможця. Ним став поет Артем Полежака. Він — один із багатьох митців, що захищають нині Україну зі зброєю в руках. Служить стрільцем у 3-му батальні 5-ї Слобожанської бригади Національної Гвардії України. Його позивний Химера. Цьогоріч до рейтингу найсексуальніших чоловіків української культури також увійшли Андрій Кокотюха, Андрій Хливнюк, Сашко Положинський, Павло Вишебаба, Іван Леньо, Юрко Юрченко, Валерій Маркус, Артем Чех, Ахтем Сеітаблаєв та Ігор Мітров…»

Continue reading

Суспільство

Воювати, завмирати чи втікати? Кожен вирішує сам

Published by:

Знаю, що цю тему зараз чіпати не варто і дискусії — не на часі. Водночас у нашому суспільстві намітилась ще одна тріщина, тектонічний злам між «воює-не воює», за яким визріває черговий землетрус. А воювати із землетрусами ще безглуздіше, аніж з вітряками, проте начитався вже стільки, що треба щось написати, щоб хоч самому собі ясніше окреслити усвідомлення цієї ситуації.

Continue reading

Політика

«Винищувачі танків»

Published by:

Франція вже поставила в Україну перші із 40 самохідних гармат AMX-10 RC… З навченими до них екіпажами українських артилеристів. У кваліфікації НАТО гармати AMX-10RC це «гарматні бронеавтомобілі». Хоч у самій Франції їх називають «танками» і «винищувачами танків».

Continue reading