Хвиля Десни » 9 Травня, 2023

Daily Archives: 9 Травня, 2023

Політика

Гулаг переміг Бухенвальд

Published by:

Оці всі суперечки навколо 9 травня носять світоглядний характер. Любителі великих перемог і совка сприймають це на емоційному рівні, вони луснуть, але не визнають жодних аргументів. Їхній світогляд цього не допустить. А люди раціонального мислення, звісно, визнають, що нацистський режим було знищено, але у країні-переможниці продовжував панувати такий самий немилосердний режим.

Continue reading

Політика

Виявилось — «вундерВАФЛЕН»

Published by:

Чергова поразка путіна! Американські системи ППО здатні збивати гіперзвукові ракети «Кінжал»… «Кінжал», одна із п’яти видів «вундервафен», які президент РФ Володимир Путін презентував у 2018 році, виявилася вразливою для американських систем ППО. Ракету, гордість держпрограми озброєнь, на яку російський уряд витратив 20 трильйонів рублів за останні 10 років, було збито при нічній атаці території України 4 травня. Про це повідомили у командуванні ЗСУ, після чого інформацію підтвердило високопоставлене джерело CNN у Вашингтоні.

Continue reading

Суспільство

Між прилавками з крамом і хламом

Published by:

Купила огірків, трохи зелені на салат, пройшла вздовж звабливих лав яскравої їстівної всячини, не реагуючи на енергійні гучні заклики й припрошування молодих продавців про «смачно й недорого». Пішла, неначе в музей під відкритим небом, в оту окрему частину чернігівського Центрального ринку, де людва чернігівська продає свій домашній крам (а для когось – то ж хлам).

Continue reading