Хвиля Десни » 25 Вересня, 2023

Daily Archives: 25 Вересня, 2023

Суспільство

Нагорода і герой

Published by:

Віктор Ожогін мав отримати відзнаку Української асоціації футбольних репортерів «Медаль Володимира Боденчука «Журналістика і Спорт» ще у січні 2022 року. Але приїхати до столиці з Дніпра наш товариш і колега, відомий спортивний журналіст, тоді не зміг. А потім була Широка війна. І Віктор знову, як і 2014 року, добровільно став до лав Сил оборони. Попри те, що за віком міг цього не робити.

Continue reading

Ексклюзивна хвиля

Хлопчик і війна

Published by:

… Це був початок 40- х років. Найтемніші часи у житті французів ХХ століття. Парад гітлерівців у Парижі. Капітуляція, підписана в Комп’єнському лісі. Антуан де Сент-Екзюпері, воєнний льотчик-розвідник у французьких ВВС, змушений емігрувати до США після поразки Франції, саме в ці часи пише свого «Маленького принца».

Continue reading

Культура

Чи сідати… з росіянами на одному гектарі?..

Published by:

Наїзди через стосунки з росіянами… Мені це знайомо з 2014 року. Я тоді був головою медіа-профспілки. І просто з Криму, де відбувалася окупація, відправився до Брюселя до штаб-квартири Міжнародної федерації журналістів. До речі, моя документальна книга про Крим вийшла англійською другим доповненим виданням у Німеччині…

Continue reading