Хвиля Десни » 8 Листопада, 2023

Daily Archives: 8 Листопада, 2023

Культура

Шкідлива книжка Леоніда Ісаченка

Published by:

Вже кілька років поспіль і на столичному Книжковому Арсеналі, і на Львівському Форумі маю за правило неодмінно придбати хоча б одного «кота в мішку» — книжку абсолютно невідомого мені автора, який би чимось спокусив — заголовком роману, інтригою в анотації або незвичним дизайном обкладинки. На недавньому Форумі видавців у Львові серед величезного різноманіття новинок потрапила до рук книжка, яку розгорнув навмання, почав читати і… захопився.

Continue reading

Суспільство

Люди без почуття гумору

Published by:

Сидиш собі, нікого не зачіпаєш, пишеш всяку нісенітницю на Фейсбук, під нею пишуть іншу нісенітницю, на яку не звертаєш увагу і пишеш далі. І тут вони приходять. Люди без почуття гумору. Абсолютно без нього. Вони не розуміють, де ти пожартував, а де сказав щось серйозно. І пояснити їм це неможливо.

Continue reading

Суспільство

Хто, кого і від кого звільнив?

Published by:

Цими днями (6 листопада) було свято — у 1943 році Київ звільнили від фашистів… Але, з точки зору історичної ретроспективи, на «свято» ця подія мало схожа. Навіть не дивлячись на те, що звільняли Київ війська Першого українського фронту, на чолі з Ватутіним. Безперечно люди, кияни, тоді зраділи, бо не знали, що їх чекає по звільненню.

Continue reading