Хвиля Десни » 21 Грудня, 2023

Daily Archives: 21 Грудня, 2023

Суспільство

Уссурійський синдром

Published by:

Протягом мого 10-річного перебування на моZковії ніхто жодного разу не відповів мені українською мовою, коли я нею намагався там спілкуватися з людьми, бо чув, що вони мали українські прізвища. Лише одного разу в Уссурійській тайзі я ночував у лісовій хижі родини, яка врешті визнала, що переселилася з України, і ми тієї ночі перемовлялися українською.

Continue reading

Політика

Колорадо «гризе» Трампа

Published by:

Верховний суд Колорадо постановив, що Дональд Трамп не має права балотуватися в президенти США. Це рішення означає, що колишній президент не буде внесений до бюлетенів у штаті Колорадо під час березневих праймеріз республіканців і листопадових загальних виборів.

Continue reading

Культура

Шкідливий вплив Джойса

Published by:

Джойс — як негативний формат української журналістики. Не всієї. І це не лише про багатоповерхові питання, в кожному з яких два-три + відповідь, які позавчора прозвучали на прес-конференції президента. Подібним колеги-журналісти грішать давно.

Continue reading

Політика

Навіщо язик політику?

Published by:

Преса — це саме і є той флюгер, що завжди заздалегідь вловлює, куди віє вітер. Гострі та дуже незручні запитання, особливо від зарубіжних журналістів, якраз продемонстрували, що вітер той вельми несприятливий, і сонце політичної карʼєри нашого нинішнього очільника держави поступово заходить за горизонт…

Continue reading