Хвиля Десни » 15 Січня, 2024

Daily Archives: 15 Січня, 2024

Культура

Культурний фронт, що воює з поетом

Published by:

Все-таки мав “Горацій трохи рації”, Євшан тобто – не Горацій, що ми, українчики, для того лише, аби по смерти своїх великих людей хвалитися ними і мати аргумент на свою культурну дозрілість. Ну хай. Ще годни-смо обрати собі кількось улюбленців і їм тої любови вділити од щедрого серця, як от Ліні, а на инших уже не старчит, тому вони боком.

Continue reading

Політика

Їм лячно вмирати…

Published by:

Поширилась новина, що в Росії помер особистий геронтолог Путіна — Хавінсон. Саме він обіцяв Путіну, що той житиме до 120 років. Якщо добре й ретельно виконуватиме його настанови. А оскільки той Хавінсон — врождьонний шарлатан і проходімєц, то й настанови його були відповідні.

Continue reading

Політика

Що знакового відбулося на Тайвані?

Published by:

Всі вже начиталися-наслухалися українських експертів-тайванознавців? Я теж. І зараз би не клацав по клавіатурі, якби хоча б один з них проявив найменшу об’єктивність. У нас все використовується, як то прийнято у глибокій провінції, для того, щоб облити брудом конкурента у місцевому сільському театрі.

Continue reading

Політика

Любов і голод правлять світом…

Published by:

Я завжди вважала, що Всесвіт, розклавши карти на столі, якими нам доводиться грати, головні козирі тримає в рукаві… Ще донедавна чарівна колишня губернаторка Южної Кароліни Ніккі Хейлі викликала у всемогутнього Трампа лише поблажливу насмішку, і коли він призначав її послом США в ООН, то зауважив: та нехай додасть там гламуру!

Continue reading