Хвиля Десни » 8 Лютого, 2024

Daily Archives: 8 Лютого, 2024

Суспільство

Обряд самотнього селфі

Published by:

Мене вражають фотки в мережах, на яких дівчата перед дзеркалом у вбиральні якогось закладу уважно вдивляються в свій айфон. Що вони там виглядають? Бо часом на обличчях такий подив, ніби вони бачать себе вперше. Ну, може вдруге.

Continue reading

Політика

Тоненька плівка головного мозку…

Published by:

Вісь зла — це не тільки Пекін-Москва-Тегеран. Це ще й Орбан і Трамп. Легковажність, з якою ліберали й демократи при владі ставляться до Орбана в Європі і до Трампа у США, нагадує прекраснодушність рожевих поні — лібералів з Росії. Ті теж вважали, що завжди можуть зупинити непомірні амбіції Путіна, хай спочатку порядок наведе в Чечні (а в США порядок з міграцією, в Європі — теж) і підмете по кордонах довкілля. Ну, держава ж має бути сильною…

Continue reading

Політика

«Бурульки» Борреля

Published by:

Кому не слід вірити з числа високопоставлених чиновників ЄС – так це у першу чергу Верховному представнику Євросоюзу у справах зовнішньої політики і безпеки Жозеппу Боррелю… Вже котрий день поспіль цей високопоставлений чиновник ЄС, від якого в Раді Євросоюзу не злежить нічого, з метою підняття свого політичного рейтингу, який знаходиться нижче плінтуса, бродить по Києву і розповідає українцям байки.

Continue reading