Хвиля Десни » 13 Березня, 2024

Daily Archives: 13 Березня, 2024

Політика

Британська парасоля для Залужного

Published by:

Те, що я скажу, відоме багатьом, але не загалу. Залужний їде послом саме у Великобританію не випадково. Справа в тому, що саме Великобританія пролобіювала і прочавила призначення Валерія Залужного головкомом ЗСУ, а його команду з Сергієм Шапталою — на генеральний штаб у липні 2021-го — напередодні широкомасштабного російського вторгнення.

Continue reading

Культура Політика

Увесь цей їхній «Долбі»-театр…

Published by:

Історія про те, як в скороченій міжнародній телеверсії церемонії «Оскар» вирізали нагородження українського фільму «20 днів у Маріуполі» в номінації «Найкращий повнометражний документальний фільм», не здивувала. Хоч і обурила. Як, зрештою, і пояснення Disney Entertainment, що, мовляв, сталося це через часові обмеження, передбачені для короткої версії шоу на 90 хвилин.

Continue reading

Політика

Злитись на Понтифіка — діло богоугодне, але…

Published by:

Вікіпедія пише: «Білий прапор у міжнародних відносинах визнається як прохання або вимога про припинення військових дій, знак перемир’я або пропозиції переговорів». Звісно, можна відпустити свій праведний антиклерикальний гнів у галоп, а для надійності ще й увігнати осиновий кіл у вигляді випоминань про хрестові походи, інквізицію, толерування Гітлера й педофілію у Римській Курії.

Continue reading