Хвиля Десни » 11 Червня, 2024

Daily Archives: 11 Червня, 2024

Культура

Світлій пам’яті Степана Колесника

Published by:

… Чотири десятиліття тому ми стали студентами Київського університету. Звісно, були неймовірно радісними, щасливими. Правда, якщо бути хронологічно точним, то це станеться трішки пізніше, у серпні, коли закінчиться вступна кампанія, процес зарахування. Першокурсникам нашого універу пощастило, бо ми були 150-м студентським набором. Ювілейним!

Continue reading

Політика

Кримські реалії

Published by:

Десять років після окупації Криму на його території не будувалися оздоровчі комплекси, клініки, дитячі табори, нові туристичні маршрути або щось інше корисне для людей. Натомість Росія ціле десятиліття перетворювала півострів на стратегічну воєнну базу континентального значення, нафаршировану військовими кораблями, протиракетними комплексами, військовими літаками, аеродромами…

Continue reading

Політика

Невтішні вибори до Європарламенту

Published by:

Довгоочікувані вибори до Європарламенту завершилися малообнадійливо — зростанням «ультраправих» настроїв. Як сто разів і попереджали. Перше пленарне засідання нового законодавчого терміну відбудеться 16-19 липня у Страсбурзі. Перед сесією євродепутати сформують політичні групи на основі спільних політичних ідей.

Continue reading