Хвиля Десни » 6 Липня, 2024

Daily Archives: 6 Липня, 2024

Спорт

Ганебне падіння зірки

Published by:

Вчора на чемпіонаті Європи в Німеччині збірна Португалії програла французам через банальну причину — через Роналду. Цей самозакоханий нарцис все ніяк не заспокоїтьтся — все ще бажає бути на гребені. А гребінь пройшов. Ти перебував на почесній пенсії, зароблючи “рублішко” в Еміратах. Ну й сиди там. Но ніт — він поліз у збірну.

Continue reading

Суспільство

Дядя Ізя про Макдональдс

Published by:

От уже радість у чернівецьких ЗМІ! З’явилася новина! Один у одного переписують, що відкрили Макдональдс, додаючи слово «нарешті». Постять фото Петра Кобевка, який скромно щось там їсть, подумки випускаючи свою газету і приправляючи все галицьким національним кетчупом, милуються чергами та гнівно відкидають думки деяких обережних читачів щодо заторів у місці розташування вистражданого закладу.

Continue reading

Суспільство

«Умняк» на базарі

Published by:

Мені нагнули матюків, але я не образився, а лише сміюся і отримую задоволення. Матюки відверті, багатоповерхові, з різними філософськими шарами на повний зріст і загалом мелодійні. Я їх слухав як оперу, де слів не розбереш, але звучання божественне. Коротше, гуляю базаром, нікого не трогаю, але стало попадатися багато військового товару – піксельні штани, пластини для броніків, розгрузки.

Continue reading