Хвиля Десни » 8 Липня, 2024

Daily Archives: 8 Липня, 2024

Політика Суспільство

Це — путін і російський народ…

Published by:

Охматдит – це якийсь нереальний біль… Новий корпус, старі корпуси… Величезний удар. По найбільш вразливим – хворим дітям. Тим, які часто не рухомі, або яким не можна покидати стерильні бокси… Цей удар – справжнє обличчя путіна і російського народу.

Continue reading

Політика

Політика і вік

Published by:

Який все ж таки гігантський розрив у рівнях медицини між США та Україною – навіть складно гіпотетично уявити, щоб в Україні за посаду президента на виборах боролись два 80-річні чоловіки. І навіть не те, щоб за найвищу посаду, а взагалі за будь-яку. Складно навіть уявити 80-річного українського політика байдуже якого рівня.

Continue reading

Політика

Британія, Сунак…

Published by:

Ось вона – велич інституційної демократії, коли від зміни прізвища урядовця не міняється уклад демократичної системи. І коли ти підеш із найвищого поста, Британія не перестане бути Великою.

Continue reading

Політика Суспільство

Як з’явилась «американська нація»

Published by:

Протягом півтори сотні років жителі Великої Британії емігрували до Північної Америки, створювали там самоврядні громади, але вони продовжували вважати себе «англійцями». Навіть коли почався конфлікт між колоніями та Лондоном щодо оподаткування, всі аргументи колоністів базувалися на англійській політичній традиції.

Continue reading