Хвиля Десни » 12 Липня, 2024

Daily Archives: 12 Липня, 2024

Культура

Література — це завжди спроба…

Published by:

Я також прочитала «Катананхе» Софії Андрухович. По-перше, це повість, а не роман. По-друге, назва просто нікудишня. По-третє, написано цей твір добре, професійно, я дізналася купу нових слів зі сфери косметології і підліткового життя. По-третє, Софія Андрухович заторкнула важливу тему: найбільше людину ранять найрідніші.

Continue reading

Спорт

Перед недільним фіналом

Published by:

Всі хто живе футболом, хто любить характерних і мужніх гравців, звичайно за Англію. Але є серед вболівальників багато таких, хто вболіває за типу сильнішого. Не має власного судження, а піддається на дешеву рекламу від наших недолугих коментаторів і експертів, котрі теж у футболі випадкові.

Continue reading

Суспільство

За кілька сонць від міста і тисячу тіней від себе

Published by:

Я мушу тут стояти – під цим небом і літом. Бути під цим сонцем і знати, що воно мене ніколи не випалить. І вітер цей, роздягнений зараз на спеку, не розвіє мене – у своїх травах, моїх словах, в прохолоді гарячих крон… По світах не розвіє. Вбереже, як пилинку, без якої все завалиться і нічого більше не станеться. Нічого, окрім сего неба і сего літа.

Continue reading

Політика

Вістки із саміту НАТО у Вашингтоні

Published by:

Тональність задав новий прем`єр Великобританії Кір Стармер, який у піку Білому дому заявив, що його країна надає Україні дозвіл бити своїми ракетами Storm Shadow по усій території Росії, її віськових об`єктах та інфраструктурі без обмежень. Прем’єр Британії додав, що ці ракети мають застосовуватися відповідно до міжнародного гуманітарного права в оборонних цілях.

Continue reading