Хвиля Десни » 17 Липня, 2024

Daily Archives: 17 Липня, 2024

Культура

Помер Михайло Карасьов

Published by:

Сьогодні помер мій Брат, мій друг, мій порадник, мій навчитель Михайло Карасьов. Відомий український письменник: поет, прозаїк, публіцист, казкар, літературний критик. Автор десятків книг, лауреат літературних премій імені Андрія Малишка, Василя Портяка, Олеся Білецького.

Continue reading

Культура

Сильний роман Софії Андрухович

Published by:

Ця книжка Софії Андрухович зовсім недавно побачила світ у видавництві «Комубук» і зразу ж збурила великі хвилі в літературному середовищі. Одні казали, що це круто і зовсім не схоже на ту Софію Андрухович, до якої звикли читачі її попередніх книжок. А інші, з якоюсь відчайдушною ненавистю, кричали, що це гидота і що така книжка не гідна бути на жодній полиці. Очевидно, коли книжка викликає такі полярні оцінки, то хочеться переконатися де ж все-таки правда.

Continue reading

Політика

Незручний для України віце-президент

Published by:

Віце-президент переважно не втручається у зовнішню політику. Але сам факт вибору Трампом Джей Ді Венса, який відверто висловлювався проти допомоги Україні, навіює на сумні думки. Взагалі, він є свого роду втіленням американської мрії. Хлопець з низів. Збудував бізнес. Вибився в люди. Потім пішов у політику. І тут став успішним.

Continue reading