Хвиля Десни » 16 Серпня, 2024

Daily Archives: 16 Серпня, 2024

Відео Новини

Оксані Забужко можна все!

Published by:

В інтерв’ю Еммі Антонюк Оксана Забужко різко не комплементарна до Ліни Василівни Костенко. Забужко хамовита, але то таке… Серед тих, хто активно коментує це інтерв’ю, здебільшого прихильники Забужко. Які дозволяють їй мати свою думку про все на світі. І це чудово, бо будь-яка людина (крім російської, бо то не люди!) має право на власну думку та її висловлювати.

Continue reading

Суспільство

Їжак Яків

Published by:

Їжаки не їдять яблук і не вішають їх собі на спину, як довбо*оби. І жовтих листків не вішають, і грибів не вішають. Їжаки взагалі собі на спину нічого не вішають. Їжаки їдять червʼяків, хробаків, мишей, вужів, і що найдуть, бажано щось мнясне і дохле. Їжаки — це вовки, з невдалою долею і поганими генами…

Continue reading

Культура

Bouqet Kyiv Stage-2024

Published by:

В Києві на території національного заповідника «Софія Київська» стартував традиційний вже фестиваль високого мистецтва Bouqet Kyiv Stage-2024, який розпочав свій відлік ще в 2017-му. Упродовж чотирьох днів на цьому майданчику відбуватимуться різні мистецькі дійства – візуальне мистецтво, музичне, театральне та кінопокази. Він проходить цьогоріч під девізом «Від Сяну до Дону», символізуючи єдність українців у царині культури.

Continue reading

Політика

Що нам робити з Курщиною?

Published by:

Серед моїх френдів у Фейсбук (які чомусь звуться друзями, хоча це слово має інше значення) є такі, що панічно бояться розмов про розпад Росії, а тим паче – окупацію її. Раджу таким далі не читати – збережіть свій малоросійський переляк у святій колоніальній чистоті.

Continue reading