Хвиля Десни » 19 Серпня, 2024

Daily Archives: 19 Серпня, 2024

Культура

Пам’яті Алена Делона

Published by:

Нещодавно подивилася фільм Луки Гуаданьїно “Великий сплеск”. Цей психологічний трилер прекрасно знято, у ньому грають чудові акторки і актори. Однак сам фільм є римейком детективу Жака Дере “Басейн”, який вийшов на екрани у 1969 році. У цьому фільмі головні ролі належать Аленові Делону і Ромі Шнайдер.

Continue reading

Культура

Собак і котів любив більше, ніж людей

Published by:

Є актори погані, вони погано грають, є актори хороші, вони добре грають. Є актори великі, вони перед камерою живуть, такі, як Жан Габен, Марлен Брандо, і я, — сказав він якось в одному інтерв’ю… Ален Делон, дійсно жив на екрані. Він прийшов у кіно з вулиці, не маючи освіти, але переживши так багато, що його бандит Рокко, месники Чорний тюльпан та Зорро були втіленням його самого.

Continue reading

Культура

Найкрасивіший актор кіно за всю історію

Published by:

Непоправна втрата для світового кіно: не стало ікони французького кінематографу… 18 серпня, на 89 році життя відійшов у засвіти французько-швейцарський актор кіно та театру, кінопродюсер, сценарист і режисер, ветеран першої індокитайської війни, якого вважають не лише зіркою та секс-символом європейського кінематографа, а й «найкрасивішим актором кіно за всю історію» – Ален Делон.

Continue reading