Хвиля Десни » 27 Жовтня, 2024

Daily Archives: 27 Жовтня, 2024

Культура

Класик не може бути картонно-нерозпакований

Published by:

Пліткуйте. Переходьте на особистості. Наприклад, коли розповідаєте про українських класиків. А ще не називайте їх класиками. Лише живих, в очі, і щоб позлити. Ну, правда, неможливо почати розповідь про нормальну людину словами «народився в бідній селянській родині». Така підкреслено класово правильна біографія.

Continue reading

Культура

Генії і графомани

Published by:

Цікава річ! Третій рік війни, і є люди, які не були жодного дня ні на війні, ні в армії, але вже встигли написати про цю війну по 3-4 романи, видати їх власним коштом і подати на всі можливі літературні конкурси, сподіваючись, звісно, на кон’юнктурне реагування конкурсних комісій.

Continue reading

Політика

Вибори на обрії?

Published by:

Цими днями з вуст Президента пролунало два меседжі, які чомусь коментують поза контекстом і, як на мене, не в порядку пріоритетності. Це новина про «вовину тисячу» (як її вже влучно охрестили за аналогією з «юліною») та «прохання» до військових припинити бусифікацію. Обидва месседжи на моє глибоке переконання свідчать, що Офіс Президента України бере курс на вибори вже в першій половині наступного року. Саме в цьому контексті ці новини варто розглядати.

Continue reading