Культура

Номінантка «саюза паетов»

Не знаю, що ще має статись щоб держава, суспільство, всі інституції почали реагувати на відвертий колабораціонізм та сепаратизм. Всі вже бачили, читали про, так звану, «письменницю» і «викладачку» Євгенію Більченко. Чому у лапках? Тому що не можуть працювати в сфері освіти такі особи. Не може навчати дітей/студентів людина, яка ненавидить країну, в якій працює і яка їй платить гроші.

Не можна НЕ реагувати та толерувати осіб, які на сьомому році війни їдуть до агресора, бігають по кремлівських федеральних каналах Путіна, навідуються в ДНР, до вбивць наших військових. Осіб, які називають нашу мову напухлою та гнилою. Не можна закривати очі на те, що такі є серед нас, і вони паразитують в Україні, яка і так захлинається від агресії реальної та інформаційної.

Сьогодні вона отримала чергове «звання» з РФ від «Мєждународнава саюза паетав» в Санкт-Петербурзі і прямо похизувалась тим в соцмережах.

І на все це тиша.
Ця особа досі не звільнена, правоохоронці мовчать. Все нормально?! Мабуть, так і треба за влади Зеленського? Мабуть, влада далі буде толерувати відвертих сепаратистів, які розповідають про те, що Україна є «колонією Америки»?

При тому пересічні люди відчувають на собі шалений тиск всіх цих «блогерів», «курсантів у формі», всіляких більченків та портнових! Це загальна атмосфера реваншу і безкарності. Поки країна мовчить, вони вже на повну потужність знищують пам‘ять про наших Героїв та розвертають країну під Кремль.

Андрій Смолій

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *