Суспільство

Як «цар» рятував «рядового» в Парижі

Вже тиждень у новинах мусолять тему про побитого підлітка-українця в Парижі — гурт із десяти юнаків раптово напав посеред вулиці і жорстоко від гамселили хлопця арматурами і дошками. Виглядало це все якось підозріло, але емпатія заступила підозри і всі дуже переймалися, писали по фейсбуках: «дивіться шо ся робе в тих Парижах».

Навіть наш «зелений Ленін», зазвичай аморфний, скористався шансом «зрубати» популістичних балів і записав повідомлення, мовляв, це ж опше ужас (!), і він категорично вимагає, шоб влада Франції знайшла і покарали винних! А щоб ще було страшніше — підключив посольство України у Франції. Аякже — своїх не лишаємо і на поталу не дамо!

Сьогодні поліція Франції заявила, шо підліток цей їм відомий, як облуплений! Він є учасником відомої банди, яка перед тим напала на іншу банду, брав участь у актах насильства, а мама підлітка, українка, також жінка «не промах» — проходить у кримінальній справі щодо торгівлі людьми (наймала інших українок на роботу і «кидала» їх на гроші або не платила взагалі).

Словом, невдобно вийшло…

Володимир Гевко

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *