Культура

Нова книжка гуморесок Михайла Прудника

Переконаний: якби доля вберегла Михайла на цьому світі, він би зараз обов‘язково був поруч з нами у сатиричних окопах чи бліндажах інформаційного фронту. Оскільки його гумористична та сатиричне зброя — це нищівна зброя, якої за Гоголем, бояться навіть ті, які майже нічого, крім ЗСУ, «Азову», Бандери, української мови, паляниці, Хаймарсів, Леопардів та ще свого біснуватого фюрера, не бояться…

Утім, чому був?
Він, Михайло Прудник і його творчість таки поруч! Підтвердження цьому — симпатична книжка його вибраних творів «Вічні гуморески», що побачила світ у видавництві «Веселка».

Варто дуже подякувати дружній і творчій родині Прудників: дружині та синам, які ще й так вшанували пам‘ять про письменника, творчість якого шанують читачі.

«Забрати сміх в українців неможливо», — був переконаний Михайло. Якщо навіть хтось і сумнівався в цьому, то тепер він присоромлений. Бо веселу книжку родина Прудників та їх однодумці готували до друку вже після початку та під час лютої війни, у ході якої рашисти прагнули ще й розучити нас сміятися. Над ними і взагалі.

Хоча якраз сам автор вибраних творів жив і працював якраз заради посмішки, яка нині нашим людям ще й як потрібна!

Павло Кущ

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *