Культура

У мене нема (!) моїх книжок!

Неділя. Підсумок тижня. За 6 минулих днів мені в приват написали 3 (три) людини з проханням дати книжки для бібліотек, якими користуються переселенці. З приємного: 1. Бібліотеки людям потрібні. 2. Написані мною книжки потрібні в переліку перших, бо вони добре написані, легко читаються, а діти так узагалі їх ковтають, перечитують і вимагають нових. 3. Бібліотеки очищаються від неактуального радянського (Гончар) та російського.

З неприємного: У МЕНЕ НЕМА такої кількості книжок. Навіть половини нема. Навіть однієї сотої частини. Книжки свого авторства я купую у видавців. І в мене нема стільки грошей, особливо зараз. Я не Притула, і не зберу стільки грошей на поповнення бібліотек. Навіть якби теоретично зібрав — я не маю логістичних можливостей доставити книжки, куди треба.

До всього, збирати гроші, аби купувати свої книжки, не дуже пристойно в часи, коли люди збирають на тепловізори, турнікети, авто чи байрактари. У мене нема волонтерського фонду і команди.

Звідси порада: всі, кому потрібні книжки — я люблю кожного!!! — можуть самі зібрати якісь гроші. І звернутися до мене так само, як волонтери звертаються до продавців турнікетів чи автомобілів.

Дякую за розуміння. Читайте книжки.

Андрій Кокотюха

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *