Культура

Wstyd. Соромно.

Коли вляглась хвиля ейфорії від перемоги на Євробаченні гурту «Kalush Orchestra», в українських соціальних мережах вибухнув скандал, пов’язаний з роботою національного журі, яке не дало Польщі на фестивалі в Турині жодного балу. Українську спільноту обурила невдячність делегованого Україною журі до польського народу, який проявив безпрецедентну підтримку нашій країні, що веде війну з Росією не на життя, а на смерть.

Ось ці п’ятеро антигероїв, професійна пиха яких затьмарила елементарну людяність: продюсер Вадим Лисиця, співачка Ірина Федишин, співак «Піккардійської терції» Андрій Капраль, диригент і художній керівник ансамблю «Високий замок» Львівської національної філармонії Андрій Яцків, виконавчий продюсер телеканалу «UA: Культура» Лук’ян Галкін.

Хочу подякувати польському народові за підтримку, любов, гуманізм і попросити вибачення за п’ятеро наших невдячних громадян.

Володимир Даниленко

P.S.
Часто невдячність показують ті, кому багато дають. Дуже не хочу, щоб так за кілька років говорили про всіх українців. А це цілком може бути.

Сергій Сингаївський

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *