Культура Суспільство

Зустріч трьох українських легенд

Віталій Кличко, серйозно натхненний кимось (не будемо розкидатися бездоказовими припущеннями про підстави, місце і час), зробив учора гучний і вивірений крок у власній несміливій політичній грі. Вручити звання почесних киян двом найрейтинговішим моральним авторитетам українського суспільства — це, звичайно, сильний хід як не крути.

Особливо коли взяти до уваги, що одного з цих авторитетів столичному мерові вдалося витягнути на свій Божий вперше з часу вимушеної зимової відставки, а інша, яка послідовно відмовляється носити вітчизняну політичну біжутерію і так само всіляко уникає будь-якої публічності, стримано каже на камеру, що це звання вона приймає з легкістю.

Цим кроком у помешканні найвидатнішої поетки сучасності та в присутності найпопулярнішого українського генерала новітнього часу Віталій Кличко і собі взяв найвищу поки політичну планку у своєму постспортивному житті.

Як написав присутній при оказії поет і видавець Іван Малкович, це була зустріч трьох українських легенд. І в декого з них ще є шанс конвертувати свої попередні фахові звитяги у найвище служіння виснаженому і зраненому суспільству.

Спостерігаймо, далі буде цікавіше.

Георгій Галиць

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *