Політика

Візантійська свідомість і православна солідарність

Що таке постмодерна свідомість? Це гібридна свідомість. Як могли посли шести країн ЄС припхатися на інавгурацію російськоого «президента», фактично самопроголошеного, як і Лукашенко, чиновника, на якого Міжнародний кримінальний суд видав ордер на арешт?! Що можна сказати про стан свідомості начебто демократичних країн, які визнають президентом людину, котра перебуває під кримінальним переслідуванням?

Не забуваймо цих країн: клоунська Франція (Мікрон рулить!), Угорщина, Словаччина, Мальта, Греція, Кіпр.

Не співчуваю громадянам країн-шизофреніків. Хай насолоджуються життям, літом, морем, що їх оплачує цим падлюкам Україна. Однак, на щастя, божевільних виявилося не дуже багато.

Я — не дипломат, можу писати все, що думаю. Але ж будуть і такі українці, які попхаються відпочивати до Греції або на Кіпр. Навіть на малесеньку жертву не спроможні. Купатися в морі кортить. І що чекає на такий світ? На що добре можна сподіватися?

Між Гітлером і Путіним — величезна різниця. Путін — породження гібридної постмодерної свідомості, гібридного світу, на якому Путін і паразитує. Греки взагалі пробили дно: і до Путіна на поклон приїхали, і «Петріот» (один!) Україні не дали. Ось вам розгорнута візантійська свідомість і православна солідарність.

Роксана Харчук

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *